Habasyi88


Kualiti Habbatussauda HABASYI88?

Sepanjang penglibatan kami dalam perniagaan habbatussauda, kami mendapati Habbatussauda High Quality itu dikenali dengan:

1. Sedikit berminyak
Flow rate nya hampir macam air kalau digoncang. Habbatussauda yg sgt berminyak itu biasanya sudah dicampur dengan minyak yg tidak dpt dikenalpasti mutunya. Harga habbatussauda tersebut 1/2 lebih murah berbanding habbatussauda pure

2. Perahan sejuk pertamanya terang lalu MENGGELAP DENGAN SENDIRI
Habbatussauda yg berwarna terang atau GOLD terus menerus biasanya kerana dicampur minyak zaitun yg kita tidak tahu mutunya.

Perahan pertama habbatussauda yg terus berwarna gelap pula kerana melalui proses pemanasan. Bukan cold pressed. Minyak keluar lebih banyak tapi khasiat kurang terasa.

3. Rasa pedas bercampur pahit
Rasa pedas habbatussauda kadang sampai membuat pengamalnya sendawa mengeluarkan aroma segar minyak. Rasa pahit disebabkan oleh kadar flavanoid, nigellone dan timokuinon yang tinggi.

Ada 1 jenis habbatussauda yg rasanya 'soft' iaitu Suriy. Tetapi sekarang sudah tidak diproduksi lagi kerana habbat suriy hanya tumbuh di bumi Syam (Syria) yg sedang bergolak perang.

4. Dilengkapi dengan certificate of origin dan maklumat negara pengeksport.

Nak.cuba? HARGA SERENDAH RM25..!!!

CALL/WHATSAPP/sms: 0136288628
CALL/WHATSAPP/sms: 0136288628
CALL/WHATSAPP/sms: 0136288628

Lihat perbezaan warna yang 100% Habatussauda (sebelah kanan- HABASYI spray) dengan yang campuran di pasaran.



MILK BOOSTER

Masalah kurang susu ibu?
==============================

Atasi dgn HABASYI88_milkbooster
Alhamdulillah HABASYI88 serasi dengan ramai ibu2 menyusu yang telah mencubanya.
******************************************

Cara2 nya:
1. Makan 2 kapsul sebelum sarapan dan sebelum tidur
2. Minum banyak air (kalau boleh 2-3liter sehari)
3. Minum segelas air sebelum dan selepas menyusu bayi atau mengepam susu.

-------------------------------------------------------------
Tips utk ibu bekerja atau belajar:

Disiplin dalam mengepam: cuba konsisten mengepam susu 3 jam sekali di tempat kerja atau tempat belajar anda.

Cadangan waktu mengepam:
1. 9 pagi
2. 12 tghari
3. 3 petang
4. 5 petang (sepatutnya 6ptg kan..diawalkan sebab nak kejar balik rmh..hihi)
############################

Emosi juga perlu dijaga..jangan stress ya..sebab stress juga boleh mengurangkan penghasilan susu badan..
Mari dapatkan SEGERA HABASYI88 anda!!! ada tawaran HEBAT untuk anda!!!

PM @ Whatsapp kami: 013-6288628
PM @ Whatsapp kami: 013-6288628
PM @ Whatsapp kami: 013-6288628

TESTIMONI



RUAM BAYI

Anak puan pernah alami ruam di pipi? Pernah alami situasi seperti ini?

"Saya telah guna mcm2 krim..baik hospital..
Kalau dia tidur merah kat muka tak nampak..
Kalau mengeliat ke mmg merah..
Garu2 agaknya gatal kot...
Tapi ni nak dekat 3 bln jugak la.."

Selepas 6 hari guna Habasyi99 dgn Teknik 3S..

1- SAPU- sapukan Habasyi99 100% minyak habatussauda first cold pressed dari Palestin pada bahagian yang bermasalah

2- SUSU- bagi bayi yang masih minum susu ibu, ibu yang menyusukannya harus mengambil habasyi99 atau habasyi88 supaya anak mendapat khasiatnya melalui susu ibu yg diminumnya.

3- SUAP- bagi bayi yang meminum susu formula atau ebm (susu perahan), boleh dititiskan Habasyi99 ke dalam susu dan diberikan kpd si comel utk diminum.

Ini perkongsian dari si ibu yang telah melihat perubahan positif pd anaknya selepas menggunakan Habasyi99.



"Alhamdulillah muka anak kurang ruamnya..setelah guna step 3 S tu..Alhamdulillah izin Allah s.w.t semua baik"

PM atau Whatapps 013-6288 628
PM atau Whatapps 013-6288 628
PM atau Whatapps 013-6288 628

PERHATIAN

Coretan Blog merupakan luahan hati penulis.Bait katanya diharap tidak mencabuli kebebasan beraksi di dunia maya dan mengasari mana-mana identiti individu.

Sebarang artikel yang diambil dari blog ini adalah sangat digalakkan dan TIDAK boleh digunakan untuk mengaut keuntungan sendiri.
Sila letakkan link blog ini untuk artikel yang dipetik

Ada cadangan atau pertanyaan? Hubungi saya:

Nama

E-mel *

Mesej *