Parking Putrajaya Sentral dan ERL

Salam semua,

   Musim cuti sekolah ni memang best kalau  pergi melancong. Dalam keghairahan nak melancong, kadang-kadang terlupa benda2 kecil...tup2 banyak duit hangus sebab benda kecil.

   Apa benda kecil yang sering kita ambil tak endah adalah parking kereta. Disebabkan rumah saya tak lah jauh dari Putrajaya Sentral maka saya berhajat nak park kereta disana...Tapi apakan daya...Parking kereta disana maksimum hari yang boleh parking 14 hari saja.

   Parking sehari dalam Rm5. Memang murah. Kalau dilihat memang selamat parking di Putrajaya Sentral. Murah. Lepas parking terus ambil ERL.    ERL semua maklum lah kan, mulai 2016 akan berlaku kenaikan. Malas nak komen. Bila semua nak naik...tanpa kawalan amatlah mengecewakan terutamanya orang awam. Saya lampirkan pamplet harga baru untuk rujukan semua.

Share on Google Plus

About Zul k

Menulis adalah satu hobi. Permulaan untuk mengasah bakat agar memberi manafaat bagi yang memerlukan. Jangan segan untuk berkongsi. Semoga setiap perkongsian ini memberi manafaat untuk anda.

PERHATIAN

Coretan Blog merupakan luahan hati penulis.Bait katanya diharap tidak mencabuli kebebasan beraksi di dunia maya dan mengasari mana-mana identiti individu.

Sebarang artikel yang diambil dari blog ini adalah sangat digalakkan dan TIDAK boleh digunakan untuk mengaut keuntungan sendiri.
Sila letakkan link blog ini untuk artikel yang dipetik

Ada cadangan atau pertanyaan? Hubungi saya:

Nama

E-mel *

Mesej *